flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Аналіз організації роботи зі зверненнями громадян за IV квартал 2023 року

29 грудня 2023, 10:00

Робота із зверненнями громадян у Маньківському районному суді Черкаської області здійснюється відповідно до ст. 40 Конституції України, Закону України «Про звернення громадян», Інструкції з діловодства по зверненнях громадян  в органах державної влади і місцевого самоврядування, об’єднаннях громадян, на підприємствах, установах, організаціях незалежно від форми власності, у медіа        (затв. постановою КМУ № 348 від 14.04.1997р. зі змінами) та методичних рекомендацій ДСА України по організації та веденню роботи зі зверненнями громадян.

За результатами проведеного аналізу стану організації роботи зі зверненнями громадян встановлено, що за ІV квартал 2023 року до Маньківського районного суду Черкаської області жодних звернень громадян у формі пропозицій, заяв та скарг протягом вказаного періоду не надходило.

Особистий прийом громадян у Маньківському районному суді здійснюється головою суду та керівником апарату суду у встановлені дні прийому. Графік прийому громадян розміщений у приміщенні суду на дошці оголошень. Крім того, головою суду здійснюється постійний контроль своєчасності розгляду та оперативності вирішення порушених питань у зверненні.

Для зручності громадян на офіційному вебсайті суду наявна форма електронного звернення та графік прийому громадян головою суду і керівником апарату, а також актуальні матеріали щодо організації роботи із зверненнями громадян, які розміщуються щоквартально.